Åben Fortælleaften

En inspirerende og opløftende aften, hvor du kan komme med en udfordring der fylder i dit liv og hvor du vil få en lille fortælling, der hjælper dig videre.

En aften hvor du vil opleve at komme mere til stede, blive mere klar og vågen – og mærke mere ro. Hvor fortællingen både er givende for dig der modtager den og for de andre deltagere. Hvor du vil opleve, at vi flytter os sammen.

Denne aften er først og fremmest en oplevelse. En oplevelse af hvad intuition, energi og bevidsthed er, da det er dette jeg bruger i fortællingerne og det du kan komme i kontakt med i dig selv.

En deltager skriver:   

I juni var jeg til en Åben Fortælleaften. Jeg har været med til meget, men aldrig noget som dette. Det var en virkelig god oplevelse.
Jeg var overrasket over den åbenhed og tillid, der var fra deltagerne. Der var også en rigtig god stemning/energi og jeg var imponeret over hvordan Berit kunne "tune in" til hver enkelt. Især til min veninde, fordi jeg har kendt hendes problematik i årevis og aldrig har oplevet noget, der har virket så godt. Også i forhold til mit eget problem, gav det en øjenåbner. Det var virkelig effektivt.
Mest af alt var det fantastisk vedkommende samvær. Nærmest som meditation.
Lone Brun Hansen
 

Hvordan foregår aftenen:
Typisk vil der være en helt kort meditation eller lige at lande.
Så vil jeg sige nogle enkelte ord om det jeg arbejder med og du kan spørge.
Dernæst fortællinger til den enkelte.

Der vil være kaffe, the og lidt sødt.
 

Hvad kan du få en fortælling på:
Alt vil jeg nærmest sige. Det kan være små eller store udfordringer - omkring relationer, konflikter, arbejde m.v. For eksempel:

  • Jeg har den her konflikt med min datter, ven, kollega osv. Hvordan løser jeg den bedst?
  • Jeg vil gerne i gang med det her projekt, men noget blokerer, så hvad gør jeg?
  • Jeg har svært ved at komme videre efter en skilsmisse/brud/dødsfald.
  • Jeg bliver ved med at have ondt i nakken. Hvad er det med den nakke? Vil du se på det?
  • Jeg har fået den her diagnose og er bekymret og bange. Hvordan finder jeg ro/styrke?
  • Jeg tænker at skifte job. Er det en god idè?

Du behøver ikke tænke på om et emne er for omfattende. Fordi det er det der fylder mest for dig, er det rart at kunne vælge det. Selvom det er korte fortællinger sådan en aften, så vil du alligevel få noget hjælp til det svære du sidder med. Og små fortællinger kan have stor effekt.

Det er fint at du på forhånd har tænkt over, hvad du gerne vil spørge om.
 

Alt i fuld fortrolighed
Ligesom jeg har tavshedspligt, så er der også tavshedspligt for (mellem) deltagerne.
Du må selvfølgelig gerne dele dine oplevelser, men uden personlige oplysninger om andre.
 

Næste Åben Fortælleaften 

Dato kommer snart.


Tilmelding nødvendig, da der er begrænsede pladser, og bedst senest dagen før, via mail, telefon eller sms. Oplysningerne finder du her

Aftenen er fortrinsvis en mulighed for nye til at møde mig og opleve hvordan jeg arbejder.
Alle er velkomne. Du må blot regne med en kort fortælling, hvis du har været her tidligere.

Pris:
200 kr.

Sted: Henrik Steffens Vej 9, 4. th., 1866 Frb. C

En anden deltager skriver:  
"Tak for en berigende fortælleaften hvor du gav alle en enestående oplevelse og viste flere veje til forandring og forløsning".
Anni Andreassen


Udtalelse:
Tak for en fantastisk aften! Meget givende, inspirende og masser af stof til eftertanke!

Jeg er glad for min historie, som gav mig en helt klar indsigt i min måde at arbejde på, og noget at arbejde videre med. Jeg fik en metafor/ et billede med hjem, som er et godt redskab at arbejde videre med.

Jeg fik meget ud af at høre de andres historier også, man kan enten se det helt rigtige i det du når frem til, eller også kan man bruge nogen af indsigterne selv –både underholdende og lærerrigt!

Berits indsigt er enestående og meget givende, formidlet på en nærværende og til tider humoristisk måde. Berit har god føling med, hvor du er henne og hvad du har brug for, step by step –og får dig blidt men selvsikkert videre med det du har brug for sparring/viden eller hjælp til.

Stefani Biber


Udtalelse

At få en fortælling fra Berit er en spændende og livsbekræftende oplevelse. Fortællingen er meget rammende og præcis med et klart budskab. Fortællingen handler om noget, der fylder i dit liv lige nu og her. Noget du ønsker sparring på, måske en fastlåst situation. Berit taler energien, sætter ord på noget, du ikke selv kan. Det foregår i en rolig og afslappet atmosfære med ord, symboler og billeder.

Berit er meget autentisk og levende i fortællingen. Jeg kan varmt anbefale Berit til alle, der kunne bruge lidt input på tanker der tumles med i hverdagen.

Charlotte Runge