Individuel session

Her flytter tingene sig ofte hurtigt.
Du vil måske som mange kunne nøjes med en enkelt session, så er problemet løst eller du er så afklaret, at du selv kan gå videre og bruge de øvelser, anvisninger, handlingsforslag m.v., som du evt. får med.
Samtidig kan det også være meget givende, og måske nødvendigt, at lave en eller flere opfølgende gange, så du støttes i den proces vi sammen har sat i gang og i at få gjort de ting du skal handle på.

Står du i en svær krise, har du måske brug for støtte og hjælp over en periode, til at finde styrken til at klare det der føles ubærligt og vejen tilbage til glæde i livet.

Når du kommer til en individuel session, bliver du budt velkommen i mit dejlige fortællerum, får en kort introduktion og vi snakker lidt om hvad der sker i dit liv lige nu og hvad du vil have hjælp til.

Jeg arbejder helt intuitivt og bruger en kombination af flere ting:

Fortællingen er ofte grundelementet. Den kan være som et eventyr og den kan have et mere realistisk handlingsforløb.
Ofte sker der det, at mens du lytter til fortællingen, så sker der en forandring.
Fortællingens billeder, kraft og energi er noget du også kan trække på bagefter.

Jeg bruger desuden enkelte billeder eller symboler.

Det kan være at jeg tager fat i en konkret situation. Har du f.eks. en konflikt med en anden, hvad sker der så reelt, hvad er det der skaber denne konflikt og hvordan bliver den løst.

Udtrykket "at være ved siden af sig selv" eller "ude af sig selv" beskriver meget godt som du kan have det, og jeg hjælper jævnligt med at være mere tilstede i kroppen.
Det er en stor lettelse at være i kroppen igen, det giver ro, du kan trække vejret ordentligt, mærke dig selv og hvad du føler.

Måske du skal have hjælp til at få fat i de kvaliteter du skal bruge for at takle det du står i.
Og ja ofte er problemet løst på stedet ved det arbejde vi laver sammen.

Det mange oplever efter en session er afklaret ro, glæde, styrke og nyt mod på at gå videre i livet.

Du kan kontakte mig her